به نقل از خبرگزاری مهر، سرهنگ رامین پاشایی، رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا، در خصوص سوءاستفادههای مربوط به امتحانات نهایی اظهار داشت: از سال ۱۳۹۷، فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی به یک موضوع رایج تبدیل شده و به یکی از مسائل دائمی پلیس فتا تبدیل شده است.
او به پروندههای مشابه در این زمینه اشاره کرد و گفت: شیوه کلاهبرداران در حوزه کنکور به این صورت است که خود را به عنوان افرادی معتبر از سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش معرفی میکنند. در این نوع کلاهبرداری که حدود ۸۰ درصد موارد را شامل میشود، افراد برای دریافت سوالات، مبلغی بین ۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان به حساب کلاهبرداران واریز میکنند و حتی ممکن است سکه نیز دریافت کنند.
سرهنگ پاشایی ادامه داد: پس از واریز وجه، کلاهبرداران دیگر هیچ تماسی برقرار نمیکنند و یا سوالات دورههای قبلی را با تغییرات جزئی در طراحی گرافیکی به متقاضیان ارائه میدهند.
وی در مصاحبهای با رادیو گفتگو خاطرنشان کرد که کنکور به یک موضوع سیاسی و امنیتی تبدیل شده و برخی افراد تلاش دارند امنیت آن را به خطر بیندازند و افرادی را به کار میگیرند تا با استفاده از ابزارهای تقلب، برای امنیت جلسه امتحان مشکلاتی ایجاد کنند.
رئیس مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا تأکید کرد: تا به امروز هیچ سوالی از کنکور و امتحانات نهایی به بیرون درز نکرده و هر گونه تبلیغ در این زمینه تا ۹۸ درصد کذب است. والدین باید در این دوران به نظارت بر فعالیتهای سایبری فرزندان خود توجه ویژهای داشته باشند.
برای اطلاع از آخرین اخبار کنکور، حتما نوتروفیل را دنبال کنید.