به نقل از خبرنگار شرق، سرهنگ جواد مختار رضایی اظهار داشت: «فروش سوالات کنکور» به وسیله افراد فرصتطلب همواره یکی از مشکلات اصلی در زمان برگزاری آزمون سراسری است. این افراد با سوءاستفاده از زمان برگزاری کنکور و ادعای داشتن سوالات آزمون، اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان و خانوادههای آنان میکنند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا به این نکته اشاره کرد که فروش سوالات کنکور یکی از شیوههای کلاهبرداران در فضای مجازی محسوب میشود و به داوطلبان و والدینشان توصیه کرد که فریب این افراد را نخورند. هرگونه آگهی یا تبلیغ در زمینه فروش سوالات کنکور، کذب محض بوده و تنها یک روش برای کلاهبرداری است.
سرهنگ مختار رضایی با اشاره به ضوابط مشخص برگزاری کنکور و قرنطینه سوالات تا زمان برگزاری آزمون، تأکید کرد که هرگونه ادعای دسترسی به سوالات، یک ترفند کلاهبرداری است و بر اساس قانون، مجازاتهایی از جمله جزای نقدی، حبس و محرومیت از شرکت در آزمون برای متخلفان در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا همچنین بیان کرد که یکی از روشهای رایج برای فروش غیرقانونی سوالات کنکور، استفاده از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است. او افزود که بیشترین سوءاستفاده از داوطلبان کنکور در تلگرام و اینستاگرام صورت میگیرد، به طوری که ۴۵ درصد تخلفات و کلاهبرداریها در تلگرام و ۴۳ درصد در اینستاگرام اتفاق میافتد.
سرهنگ مختار رضایی همچنین به تغییر شیوههای مجرمان سایبری در تبلیغ فروش سوالات کنکور اشاره کرد و گفت که این مجرمان از کارتهای بانکی اجارهای و ارزهای دیجیتال برای دریافت وجه استفاده میکنند تا ردی از خود به جا نگذارند.
وی از داوطلبان کنکور و خانوادههایشان خواست تا هشدارهای پلیس را جدی گرفته و هرگونه آگهی تبلیغاتی مشکوک درباره فروش سوالات کنکور سراسری در فضای مجازی را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ (مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا) یا سایت پلیس فتا به آدرس http://www.fata.gov.ir گزارش دهند.
برای اطلاع از سایر اخبار مربوط به کنکور سراسری، حتما نوتروفیل را دنبال نمایید.