حضور شما در اینجا بیانگر این موضوع است که دو راهی مدرسه نرفتن در سال کنکور و یا رفتن، ذهن شما را نیز مشغول کرده است. یکی از بهترین افرادی که میتواند به شما در این زمینه کمک کند، مشاور شما است. مشاور رتبه برتر کنکور، چون خود این مسیر را با موفقیت طی کرده است میتواند با توجه به شرایط روحی، تحصیلی شما بهترین گزینه را پیشنهاد دهد.
اما این رتبه برترهای سالهای قبل را از کجا میتوان پیدا کرد؟ در صفحه مشاوره کنکور نوتروفیل ما به کمک تیم خوب نوتروفیل تمامی رتبه برترهای سالهای قبل که توانایی راهنمایی و مشاور دیگران را دارند در کنار یکدیگر جمع کردهایم. پس به هیچ عنوان این فرصت مشورت با آنها را را از دست ندهید.
اما آنچه که باید در مورد این موضوع به آن توجه داشته باشید این است که نتیجه مدرسه نرفتن در سال دوازدهم میتواند برای هر یک از افراد نتیجه متفاوتی داشته باشد. برای مثال یکی از مهمترین معایب مدرسه نرفتن، اتلاف وقت و انرژی دانشآموزان است. در حالی که مزایا مدرسه رفتن شامل:
- یادگیری بهتر
- دسترسی راحتتر به معلم
- داشتن نظم و برنامه مشخص
به همین دلیل بهتر است به مزایای و معایب مدرسه رفتن و نرفتن در سال کنکور توجه داشته باشید. ما در این مطلب قصد داریم تا به طور مفصلتری به بررسی نرفتن به مدرسه برای کنکور بپردازیم.
مدرسه نرفتن در سال کنکور یا رفتن، بررسی 4 فاکتور مهم
برخی از نکات بسیار مهمی که باید در زمان تصمیم گیری برای رفتن به مدرسه در سال کنکور یا نرفتن به مدرسه در نظر داشته باشید، عبارتند از:
- توجه به اولویتبندی و زمانبندیتان
- بررسی میزان نقش کلاسهای مدرسه در پروسه موفقیت در کنکور و امتحانات نهایی
- توجه به جو و محیط مدرسه
- افزایش انگیزه و کاهش استرس و اضطراب دانشآموز به سبب حضور در مدرسه
بررسی و مقایسه مزایای مدرسه رفتن و مدرسه نرفتن در سال دوازدهم
در مورد پیچوندن مدرسه در سال کنکور به این موضوع نیز توجه داشته باشید که بسیاری از رتبه برترها در سال دوازدهم به مدرسه رفته و توانستند به نتیجه دلخواه خود در کنکور نیز دست یابند. این در حالی است که بسیاری از داوطلبانی که به مدرسه نرفتند نیز توانستند در رشته مورد علاقه خود قبول شوند. پس نمیتوان یک نسخه کامل برای همه نوشت.
خبر خوب! اگر به مشاوره نیاز داری اطلاعات خودت رو وارد فرم زیر کن؛ سپس در اسرع وقت مشاوران ما با شمارت تماس میگیرن.
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
در جدول زیر به مقایسه مدرسه رفتن با مزایای مدرسه نرفتن خواهیم پرداخت.
مدرسه رفتن | مدرسه نرفتن |
افزایش تمرکز و یادگیری بهتر | امکان استفاده از کلاسهای آنلاین در هر ساعت از شبانه روز و عدم محدودیت |
دسترسی مستقیم به معلم و امکان رفع اشکال | عدم اتلاف زمان و انرژی برای رفت و آمد |
داشتن نظم و برنامه مشخص | عدم حضور در کلاسهای و یا برنامههای کم اهمیت مدارس |
ارتباط با سایر دانشآموزان و حفظ انگیزه | احساس یکنواختی و بی انگیزه شدن |
آنچه که بیش از رفتن یا نرفتن به مدرسه در سال دوازدهم اهمیت دارد، مطالعه درست و با کیفیت است. شما چه به مدرسه بروید یا نروید باید مطالب و مباحث کنکور را به طور کامل مطالعه کرده و در ذهن خود تثبیت کنید. به همین دلیل، من معتقدم که آشنایی با روشها و فاکتورهای افزایش کیفیت مطالعه، بیش از هر موضوعی اهمیت داشته و میتواند شما چند گام به سمت موفقیت هل بدهد. پس وقت را تلف نکرده و مقاله افزایش کیفیت مطالعه را با دقت مطالعه کنید.
علاوه بر این، داشتن یک برنامه مطالعاتی دقیق، واقع بینانه و منعطف اولین فاکتور مهم برای کنکور است. داشتن یک برنامه دقیق و ممارست در انجام آن یکی از عوامل موفقیت نه فقط در کنکور که در تمام زندگی است. شما با مطالعه مقاله برنامه ریزی کنکور میتوانید با انواع برنامهریزی برای کنکور آشنا شده و یک برنامه عالی برای خودتان بنویسید.
بالاخره سال کنکور مدرسه برم یا نه؟
ما در این مقاله به بررسی و مقایسه مدرسه رفتن و یا نرفتن در سال کنکور پرداختیم. حتی فاکتورهایی که باید قبل از تصمیم گیری به آن توجه داشته باشید را نیز بیان کردیم. اما اگر همچنان دچار شک هستید به یاد داشته باشید که ما در مجموعه نوتروفیل در تمام طول سال کنکور همراه و هم قدم شما است و به شما کمک میکنند تا در نهایت بهترین تصمیمات برای موفقیت در کنکور را بگیرید.
سوالات متداول
آیا امکان عدم شرکت در برخی از کلاسهای مدرسه وجود دارد؟
به طور کلی دانشآموزان نمیتوانند برای شرکت در کلاسهای مدرسه به صورت گزینشی عمل کنند.
آیا مدرسه میتواند به خاطر شرکت نکردن در کلاسها، مانع از شرکت دانشآموز در امتحانات نهایی بشود؟
خیر این امکان وجود ندارد.
آیا بهتر است به جای شرکت در کلاسهای مدرسه در کلاسهای آنلاین ثبت نام کنیم؟
حضور یا عدم حضور شما در مدرسه کاملاً به تصمیم شما بستگی دارد. ما نیز در این مقاله به طور کامل به مقایسه مزایا و معایب مدرسه رفتن و یا نرفتن با یکدیگر پرداختیم.